رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز گفت: بخش عمده جمعیت تبریز در بافت تاریخی آن قرار گرفته است اما این به معنی از بین بردن میراث های تاریخی جهت رفاه این جمعیت نیست.
به گزارش پایگاه " اخبار معماری " ، فریدون بابایی اقدم در آیین افتتاح دهمین اجلاس بین المللی رشد و توسعه شهری در تالار وحدت تبریز، اظهار کرد: موضوع احداث مترو بخش تاریخی شهر را نشانه گرفته و با وجود مطالعههای بسیار در این زمینه، برخی از افراد همچنان این موضوع را زیر سوال میبرند.
وی افزود: جلوگیری از ادامه پروژههایی همچون میار میار توسط یونسکو و سازمان میراث فرهنگی کشور در این میان خبر بسیار خوبی است.
بابایی اقدم در خصوص دستور کار جدید توسعه شهری سازمان ملل، بیان کرد: سازمان ملل در طی سال های گذشته دستور کار جدید توسعه شهری برای سال 2030 را تصویب و برای دولت مردان ابلاغ کرده است.
وی افزود: هدف از این دستور کار این است که افق جدیدی را برای سال 2030 در نظر گرفته و شهرها و جوامع پایدار را ایجاد کنیم؛ برای رسیدن به این هدف باید شهرها را ایمن و تاب آور ساخته و مشارکت همه گروهها را داشته باشیم.
بابایی اقدم در خصوص بافت های تاریخی تبریز، گفت: بافت های تاریخی شهرهایی همچون تبریز که در طول تاریخ بارها به عنوان پایتخت انتخاب شدهاند، پیچیدگیهای خاصی دارند.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز در پایان خاطرنشان کرد: فرصت آزمون و خطا برای حفظ بافت های تاریخی شهر نداشته و باید عملکرد شهرهای موفق تاریخی را مطالعه و رضایت شهروندان را جلب کنیم.
منبع ایسنا